Usuń mój profil
Vantage zapisuje publicznie dostępne dane meczów, żeby historia profilu zachowała mecze, których źródło już nie udostępnia. Jeśli to twoje konto i chcesz je usunąć, wpisz poniżej swoje Riot ID. Usuniemy zapisaną historię meczów i rangi, przestaniemy cię śledzić i zablokujemy twój profil w przyszłych wyszukiwaniach.